Logopediepraktijk Cornelussen

Telefoon 043 3470076

Home

Logopediepraktijk Suzanne Cornelussen

Binnen onze logopediepraktijk bieden wij hulp aan zowel volwassenen als kinderen, wanneer zij problemen ondervinden op het gebied van stem, spraak, taal, lezen en spellen, gehoor en slikken. Wij vinden dat het probleem van u of uw kind maximale aandacht verdient in een voor u prettige omgeving, waarop zowel onze praktijk alsook onze expertises dan ook ingericht zijn.

Wij zijn allen opgeleid als allround logopedisten, maar hebben ons door na- en bijscholing verder gespecialiseerd. Een multidisciplinaire aanpak evenals samenwerking zijn daarnaast belangrijke kernwaardes voor ons en dus ook binnen de praktijk. Ons team van logopedisten onderscheidt zich vanwege een bevlogen, menselijke manier van werken. Geen enkel mens is hetzelfde, waardoor ook geen behandeling binnen onze praktijk precies hetzelfde zal zijn.

Door onze expertises te bundelen zijn wij dagelijks gefocused op het inspireren en ontwikkelen van onze cliënten, op een verantwoordelijke, maar ook plezierige manier, afgestemd op de persoon en klacht(en) in kwestie. Wij hopen zo bij te dragen aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van onze cliënten, waardoor hun individuele ontwikkelingskansen kunnen vergroten.

Het werk van een logopedist is erg breed georiënteerd. Onderstaand filmpje geeft u een beeld van de bezigheden van een logopedist:Wij zijn lid van de vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staan allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister.

U kunt bij ons op maar liefst vier plaatsen terecht. Uiteraard begeleiden wij u ook thuis als hier een medische indicatie toe is.

Logopedie in vogelvlucht.

In dit filmpje zie je, zonder compleet te kunnen zijn in anderhalve minuut, wat logopedie allemaal kan betekenen in alle levensfasen?

 

 

 

Onze Partners


Ketenzorg CVA Maastricht Heuvelland
DEKRA certificering


Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie

DTL

 Parkinsonnet

Kwaliteitsregister Paramedici

 

Samenwerkingsverband Dyslexie Maastricht