Logopediepraktijk Cornelussen

Telefoon 043 3470076

Coronavirus

Logopediepraktijk Cornelussen en beleid i.v.m. coronavirus

Wij dienen en volgen dus ook de landelijke overheidsmaatregelen, de richtlijnen van het RIVM en de NVLF (te) volgen. Wij zien het dan ook als onze plicht om risico's voor cliënten, ouders, verzorgers én medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Graag willen we dit toelichten.

Dit betekent dat wij de zorg in samenspraak met u zo goed mogelijk trachten te continueren/opstarten. Zolang wij samen, bezoeker en medewerker, de adviezen en richtlijnen in acht nemen, kunnen wij u op de u bekende locaties ontvangen. Dat wil zeggen als u, (of één van uw gezinsleden) niet hoest, keelpijn, koorts of een loopneus heeft. ( zie ook de animatie ) Komt u zoveel mogelijk alleen, kinderen begeleid door één ouder. Volg de richtlijnen die in de praktijken hangen aub op.

Naast de reguliere behandeling bieden wij ook telelogopedie/videobellen aan. ( geheel AVG proof ) Deze vorm van logopedie wordt nu nog vergoed door alle zorgverzekeraars en is een goed alternatief. Het spreekt voor zich dat wij met name samen een afweging moeten maken, als u valt onder de groep van kwetsbare cliënten.

Wij blijven bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp.

Wij gaan ervan uit dat we u hiermee vooralsnog voldoende hebben geïnformeerd en hopen op uw begrip. De gezondheid van ons allemaal staat voorop.